Om oss

Föreningen Näringen Östergötland bildades 1986. Som förebild fanns Näringen Stockholm som kom att bli fadder för den östgötska föreningen. Syftet är att inom näringslivet skapa ett kontaktnät för erfarenhetsutbyte inom olika kompetensområden, att stärka känslan i egna professionen och öka kunskapen om andra branscher och yrkesområden.

Vill du bli medlem eller bli inbjuden som gäst till en träff? Välkommen att kontakta Lotta Johannesson eller övriga i styrelsen!

Medlemmarna träffas kvällstid 8 gånger per år för att lyssna till en föreläsare eller göra studiebesök som ger intellektuell och yrkesmässig stimulans.    

Vi bjuder gärna med gäster till självkostnadspris för mat i mån av plats, så är du nyfiken på Näringen ta kontakt med styrelsen eller övriga medlemmar. 

Det finns en sluten Facebook-grupp för Näringens medlemmar. Hör av er till Annelie Rosen eller Jessica Gidby övriga i styrelsen om ni vill veta mer!

Utdrag ur Stadgar

Föreningens namn är Näringen Östergötland och är öppen för yrkesverksamma kvinnor i näringslivet efter ansökan om medlemskap. Antalet medlemmar är begränsat till 50. Flera branscher och yrkeskategorier skall vara representerade. 

Målsättning

Föreningens mål är:

  • du får ett brett kontaktnät inom näringslivet och det övriga samhället.
  • du får möjlighet till erfarenhetsutbyte inom olika kompetensområden.
  • du ökar kunskapen om andra branscher
  • du stärker dig i din egen profession.